Поредица от книги на издателство Жанет45, които могат да променят живота ви.

Поредица Шеста кохорта

 

Шеста кохорта е поредица от вдъхновяващи книги на ИК Жанет 45, посветени на революционни и градивни идеи, на хора с мащаб на мисълта и полет на въображението, на колоритни личности и достойни крачки. Книгите от Шеста кохорта не дават готови рецепти за успех. Те споделят опит, благодарение на който трудните пътеки към върха изглеждат изкусителни, а преследването на мечтите с плам се превръща в необходимост. Шеста кохорта е поредица от истински истории, които увличат. От книги с потенциала да преобърнат масата на живота нагоре с краката.


bb
"Маверик"

Новини и събития

Рикардо Семлер и Малкълм Гладуел в "Книга за теб"

Август принадлежи на "Маверик"!

Три от заглавията на "Шеста кохорта" - "Маверик", "Повратната точка" и "Изключителните" - задържат челните позиции по продажби в "Книга за теб" - мястото, където книгата не е стока, а страст.

"Маверик" на Рикардо Семлер оглавява класацията вече трета седмица. Признанието на хора, които не четат насила и не пишат рецензии по поръчка, не хвалят заглавия от комерсиални подбуди, е висока оценка за качество.

Малкълм Гладуел и самолетните катастрофи

За трагичен случай, който отпраща към теорията на Малкълм Гладуел за самолетните катастрофи съобщава списание Аеро: "Товарен самолет Boeing 747-400F на корейската авиокомпания Asiana се е разбил край бреговете на Корея. На борда му са се намирали двама души екипаж."

Повече за катастрофата четете тук.