Поредица от книги на издателство Жанет45, които могат да променят живота ви.

Малка книга за бизнеса от Боян С. Бенев; Рецензии.

"Малка книга за бизнеса" - вдъхновение за успешен бизнес

Боян Бенев прохожда в литературата, но това със сигурност не може да се каже за професионалната му кариера. През 2007 г, едва на 23 години, той става млад предприемач на годината в Обединеното кралство, а днес вече се е гмурнал в големия бизнес. И решава да събере ценните си съвети за него... в малка книга.

„Малка книга за бизнеса” е наистина малка. И наистина за бизнес. Решена е делово – в тъмносиньо. Изглежда красиво, а визуалното й оформление е изчистено и лесно разбираемо. Несъмнено предстои да събуди особен интерес.

Книгата е дело на издателство “Жанет 45” и е издадена със съдействието на кафе „Онда”. Тя бе представена на 8 октомври именно там от издателя й Манол Пейков. Специален гост беше Иво Прокопиев. Според Манол Пейков тази книга показва как трябва да се прави бизнес по порядъчен, вдъхновяващ и успешен начин. По същество тя представлява сборник от 25 много кратки послания, които са обвързани с бизнеса, но са практически ориентирани и универсални.

Дадена бе думата и на илюстратора Райчо Станев, чиято задача, оказа се, е била доста трудна, тъй като илюстрациите трябва да бъдат продължение на текста и да задават нов смислов ракурс в него. Съвместната му работа с автора обаче е дала добър резултат. Иво Прокопиев, който според Манол Пейков олицетворява правилния начин да правиш бизнес, на шега определи книгата като успешен предприемачески проект – „в тренда и в потребителските навици на съвременните читатели”. А съвсем сериозно каза, че според него малката книга за бизнеса всъщност е много голяма.

Eто тук можете да прочетете целият репортаж на Десислава Гичева за представянето на книгата.

Коментари

Малка книга за бизнеса
Малка книга за бизнеса

За автора:

Боян С. Бенев

photo

Боян С. Бенев е роден в България. В началото на 90-те заминава да живее във Великобритания с родителите си. 
От 11-годишен демонстрира интерес към бизнеса и лидерството.