Поредица от книги на издателство Жанет45, които могат да променят живота ви.

"Малка книга за реалността" от Боян С. Бенев

Както твърди самият автор: “Въпросите рядко имат по един отговор и това, което е валидно днес, може да е безполезно утре.” Целта на “Малка книга за реалността” не е да дава отговори и рецепти, тя по-скоро ни провокира да си зададем точните въпроси и да открием валидните за нас решения. Книгата настоява на личната ни отговорност и взискателност, когато се изправяме пред глобални проблеми и убедително напомня, че не бива да приемаме нищо за даденост. Най-сетне с крайно изчистената си, афористична форма книгата ни казва нещо много ценно и просто: не бива да се боим от грешките и провалите си, а да се учим от тях и да не спираме да управляваме собствената си лодка.

Рецензии:

Илюстраторът Райчо Станев за "Малка книга за реалността"

Една малка книжка не може да промени мисленето ти, но би могла да провокира дискусия. Със своите 26 кратки глави (от по една страница всяка) „Малка книга за реалността” на Боян Бенев се стреми да постигне тъкмо това.


"Малка книга за реалността" от Боян С. Бенев

Превод от английски: Борис Делирадев

Оформление: Райчо Станев

Отзиви от "Малка книга за реалността" от Боян С. Бенев

"Книгата наистина е малка (по обем) и се чете лесно и бързо. Но идеите в нея са големи. И в същото време са прости. Което може би е и най-ценното… В тази книга – или по-точно, чрез нея – няма да откриете „топлата вода“. Нито пък Америка… Но можете да намерите отговор на много въпроси. И най-важният от тях е дали вие самите „ставате“ за предприемач или съдбата ви е цял живот да работите за постигането на нечии чужди мечти. Дори и само заради този тест – книгата си заслужава!"

От отзива за "Малка книга за бизнеса" в "Блогатство"

"Малка книга за реалността" от Боян С. Бенев

Коментари

Малка книга за реалността
"Малка книга за реалността", корица
  • Брой страници: 30
  • ISBN: 978-954-491-565-0
  • Дата на издаване: 12.2009
  • Цена online: 11.87 лв.
  • Купи от Жанет45

За автора:

Боян С. Бенев

photo

Боян С. Бенев е роден в България. В началото на 90-те заминава да живее във Великобритания с родителите си. 
От 11-годишен демонстрира интерес към бизнеса и лидерството.