Поредица от книги на издателство Жанет45, които могат да променят живота ви.

Боян С. Бенев

Боян С. Бенев е роден в България. В началото на 90-те заминава да живее във Великобритания с родителите си. 
От 11-годишен демонстрира интерес към бизнеса и лидерството.

На двайсет и три години, като управител на брокерската компания Benev Limited, печели наградата на Start Your Business Magazine за най-успешен млад предприемач на Великобритания за 2007 г.
През същата година списание BusinessWeek - България го включва в класацията си за най-добри предприемачи.
Бенев е автор на "Малка книга за бизнеса" и "Малка книга за реалонстта", както и на експерименталния проект за видеокнига Generation Lost.

Книги на Боян С. Бенев:

Малка книга за бизнеса

от Боян С. Бенев

photo

Идеите на другите не винаги са най-добри. Понякога се налага да направим допълнително усилие и да поразсъждаваме сами. Със своя афористичен изказ и неповторимо визуално красноречие “Малка книга за бизнеса” преосмисля правилата за правене на бизнес и ви дава поле за размисъл, което ще ви помогне да стуктурирате собствените си идеи.“Бизнесът, инвестирането и предприемачеството са много лични начинания. Нужен ни е подход, за да вместим всичко, което чуваме, виждаме или прочитаме в нашата собствена мисловна структура. “Малка книга за бизнеса” предлага точно това.”
Боян С. Бенев

Малка книга за реалността

от Боян С. Бенев

photo

“Малка книга за реалността” не е практическо пособие, което се опитва да ни учи как да живеем. Елегантното издание, в което текст и изображение си партнират, влизат в диалог, контрапункт или съзвучие (отново блестяща работа на дизайнера Райчо Станев), по-скоро цели да смени оптиката, да промени познатия ъгъл, по който сме свикнали да наблюдаваме света около нас.

Интервюта с Боян С. Бенев:

Блогът на Боян С. Бенев

В началото на май 2011, Боян Бенев, един от любимите автори на „Шеста кохорта” и „Жанет 45”, започна свой блог. Това са споделени мисли, които звучат ударно като сентенции, на моменти стават енигматични и абстрактни, недоизказани, но артикулират възприятията на младия автор с богат опит за структурата на деловите отношения, като демонстрират нестандартност, непосредственост и разбиране, така че „бизнес” вече не звучи с костюм и вратовръзка, а е началото на пътешествие, в което добре се чувства този, който умее да вижда под повърхността и не се страхува от предизвикателства.
Започваме с въвеждащата бележка на автора. Очаквайте скоро още споделени интересни и нестандартни идеи, обединени под рубриката "Блогът на Боян Бенев". Оригиналът на английски можете да следите тук.


Новини свързани с Боян С. Бенев:

Коментари

Боян С. Бенев
Боян С. Бенев

Новини / Боян С. Бенев